Shipping & Policies

Shipping

Processing time

The time I need to prepare an order for shipping varies. For details, see individual items.

Customs and import taxes

Buyers are responsible for any customs and import taxes that may apply. I'm not responsible for delays due to customs.

Payment Options

Secure options
  • Accepts Etsy gift cards

Returns & Exchanges

I gladly accept returns and exchanges

Just contact me within: 14 days of delivery

Ship items back to me within: 30 days of delivery

I don't accept cancellations

But please contact me if you have any problems with your order.

The following items can't be returned or exchanged

Because of the nature of these items, unless they arrive damaged or defective, I can't accept returns for:

  • Custom or personalized orders

Conditions of return

Buyers are responsible for return shipping costs. If the item is not returned in its original condition, the buyer is responsible for any loss in value.

Privacy policy

Dit privacybeleid beschrijft hoe en wanneer MOYZO gegevens verzameld, gebruikt en deelt, als je een product van MOYZO koopt, contact met MOYZO opneemt of anderszins diensten van MOYZO gebruikt via Etsy.com of de gerelateerde sites en diensten.

Dit privacybeleid is niet van toepassing op de praktijken van derden die MOYZO niet bezit of waarover MOYZO geen controle heeft, waaronder diensten van derden die je via Etsy benadert. Etsy en andere aanbieders die via Etsy opereren hebben hun eigen privacy beleid en om meer te weten te komen over hoe die met je privacy omgaan moet je desbetreffend privacy beleid inzien.PRIVACY STATEMENT MOYZO

Moyzo respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Wij zijn ons bewust van het vertrouwen dat u in MOYZO stelt en zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Uw gegevens worden gebruikt in een beveiligde omgeving om communicatie met u als relatie te optimaliseren, orders en opdrachten goed vast te kunnen leggen en uit te kunnen voeren, de juiste service te kunnen bieden en om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende gelegenheid relevant zijn.

Persoonlijke gegevens bij een geplaatste bestelling;
Wij gebruiken de door U verstrekte gegevens (U hebt Etsy toestemming gegeven om Uw gegevens door te geven) uitsluitend om de door U geplaatste bestelling en de bezorging daarvan zo goed mogelijk te laten verlopen. Zodra u bij ons een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren en u over het verloop op de hoogte te houden.
Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om met u te corresponderen over geplaatste bestellingen of om u op de hoogte te houden over de afhandeling daarvan. Als je direct contact met MOYZO opneemt (bijvoorbeeld wanneer je een custombestelling plaatst) kan je er ook voor kiezen om MOYZO additionele persoonlijke informatie te geven.
Zodra u bij ons een bestelling plaatst bewaren wij uw gegevens op onze beveiligde server (hosting xs).
Alle online betalingen worden door Etsy afgehandeld door een beveiligd betaal afhandelsysteem. Wij hebben daarbij nooit inzage in uw persoonlijke bankgegevens.
UITWISSELING GEGEVENS AAN DERDEN

We zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stellen en/of delen tenzij zij noodzakelijkerwijs zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling;
Daarvoor deelt MOYZO gegevens met Etsy waar nodig om je bestelling te kunnen uitvoeren, diensten te kunnen verlenen en om onze verplichtingen zoals beschreven in zowel Etsy's Verkoperbeleid en Gebruiksvoorwaarden na te komen.
Ook deelt MOYZO de strikt noodzakelijke gegevens van U met de vervoerder om Uw bestelling correct te kunnen afleveren (b.v. TNT Pakket service, ). MOYZO kan ook wettelijk verplicht worden om Uw persoonlijke gegevens te delen (b.v.om te voldoen aan een wettelijke verplichting of gerechtelijk bevel of in verband met een rechtsvordering, zoals het bewaren van informatie over jouw aankopen indien vereist door de belastingwetgeving). Je gegevens worden maximaal 5 jaar bewaard om te voldoen aan onze fiscale en wettelijke reglementaire verplichtingen, en om eventuele geschillen op te lossen.
Gegevens worden bewaard op een beveiligde server (hosting xs).

CONTROLE OVER UW GEGEVENS

Wilt u dat we uw gegevens uit onze systeem halen dan is een mailverzoek voldoende en zullen we dat per omgaande doen.
Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Ook bieden wij de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van bezoeker bijhouden, te corrigeren. Als u toegang wenst tot deze informatie, neemt u dan contact met ons op via het hieronder vermelde adres of middels een email naar info@moyzo.eu.
U hoeft niets te doen als we uw gegevens kunnen blijven gebruiken.
Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacy beleid, dan horen wij dit graag.
Correspondentie hierover kunt U richten aan:

MOYZO
Hapseweg 5
5835CE Beugen
Nederland
Email; info@moyzo.eu

Legal imprint